Wat is de beste kunst voor in huis ?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Het antwoord hierop is echter moeilijk. Hieronder lees je een aantal waardevolle tips:
Heb je een klassiek interieur, dan hoeft er niet perse een klassiek schilderij te hangen. Wellicht juist een fleurig modern schilderij? Andersom kan het zijn dat je bij een strak modern interieur gaat voor een klassiek schilderij. Wat de beste kunst voor in huis is, is je eigen smaak.

Formaat
Het formaat is een belangrijk gegeven om kunst in je huis op te hangen. Bijv. voor boven een zitbank is een formaat van 50×60 schilderij te klein en een 3 of 4 luik te druk. 100×100 of langwerpig 70×140 zou beter zijn. Deze zijn niet te groot en ook weer niet te klein. Het is een kwestie van smaak. Wat is de beste kunst voor in huis? U mag het zeggen!

Waar koopt u betaalbare kunst voor in huis?
U kunt kiezen uit veschillende online galerieën of shops op het internet. De meeste van deze site’s zijn niet in het echt te bezoeken dus het schilderij kan heel anders zijn in het echt. Dit heeft te maken met het feit dat deze online kunst verkopers geen voorraad hebben maar wel foto’s van diverse werken die ze na bestelling laten schilderen. Een nadeel hieraan is dat het schilderij er wellicht anders uit kan zien als u het thuis ontvangt. Een ander probleem is dat u op een foto niet kan beoordelen of het schilderij schraal is geschilderd of degelijk is opgespannen.
Vaak weet u niet wie achter de site staat (garantie, ruilen, defecten enz). Tevens zijn deze online winkels niet in het echt te bezoeken.
Een voordeel wat wordt aangegeven door deze online verkoop site’s, is dat ze lage kosten hebben. En dat u als klant dit voordeel heeft, maar als u goed kijkt heeft het veel nadelen en de prijs is vaak ook beduidend hoger dan bij de echte Schilderijen winkel.

Er is 1 online schilderijen winkel dit dit anders doet
Deze zijn een online schilderijenshop begonnen terwijl zij wel een echte winkel hebben die u zonder afspraak gewoon kunt bezoeken. Tevens hebben zij ook alles online staan zodat u thuis een selectie kunt maken of bestellen. Deze formule is uniek. Deze winkel heeft wel alles op voorraad en is beduidend goedkoper dan andere aanbieders van kunst voor in huis en dat komt door de grote inkoop van deze firma en hun ervaring in kunst.
Tevens krijgt u in deze winkel eerlijk advies over uw schilderijen en u kunt het schilderij in het echt bekijken. Daarnaast zijn alle formaten aanwezig. Ook is het belangrijk dat een winkel is aangesloten bij de nederlandse branche vereniging art en frame, waar alle detailisten uit de kunst en lijstenbranche bij zijn aangesloten.

Deze schilderijenshop heeft door de grote keuze van schilderijen voor in huis echt de kunst in huis (dus geen levertijden en toch thuis te zien op uw pc en echt te bezoeken of te bestellen.) Het assortiment bestaat onder andere uit moderne schilderijen, koeien schilderijen, abstacte schilderijen, cobra art schilderijen, boeddha schilderijen, olieverf schilderijen etc.

Conclusie: koop je online? Kijk goed wat je koopt en bij twijfel bezoek de aanbieder.

Hierbij de link naar de online en echt te bezoeken schilderijen aanbieder www.schilderijenshop.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>