‘Jochem de Graaf, een groots schilder’

Jochem de Graaf is een grote naam in de olieverf kunst schilderijen. Hij schildert enkel op linnen doeken en vermengt zijn werk met verdikkingspasta om prachtige reliëf patronen te creëren. De techniek die Jochem de Graaf gebruikt voor zijn schilderijen zorgt voor een 3D effect wat zijn schilderijen erg spannend en vooral aansprekend maakt voor veel mensen. Zodra het schilderij af is, vernist (UV bestendig) Jochem de Graaf het. Hierdoor verkleuren de schilderijen niet in het daglicht. Jochem de Graaf heeft één echte inspiratiebron en dat is de mens. Verder vind je ook vaak bloemen terug in zijn werk. Denk hierbij aan tulpen, rozen of zonnebloemen. De warme kleuren, de diepte aanbreng en de schaduweffecten maken zijn werk tot wat het is. Wilt u meer weten over Jochem de graaf, kijk dan op http://www.jochem-de-graaf.nl of voor zijn collectie op Artexclusief.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>